Μπάνερ διαδικτυακού μαθήματος. Σκίτσο γυναίκας να δείχνει τη φράση e-Σχολείο Μακροχρόνιας Φροντίδας εγγραφές μέχρι 15-06-2022

Διοργάνωση Διαδικτυακού Εκπαιδευτικού μαθήματος με τίτλο «e-Σχολείο Μακροχρόνιας Φροντίδας».

Το Κοινωφελές Σωματείο «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» στο πλαίσιο συμμετοχής του στο πρόγραμμα World of Difference 2022, με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Vodafone, διοργανώνει το διαδικτυακό μάθημα με τίτλο: «e-Σχολείο Μακροχρόνιας Φροντίδας» το οποίο αποτελείται από 4 ενότητες και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας από δομές που υποστηρίζουν ηλικιωμένους και ασθενείς με άνοια (μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ κ.α.), καθώς και επαγγελματίες κοινωνικής φροντίδας, ψυχολόγους και φοιτητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Υποστηρικτής του μαθήματος είναι ο Όμιλος εταιρειών ΑΚΤΙΟΣ.

To «e-Σχολείο Μακροχρόνιας Φροντίδας» αποτελείται από 4 ενότητες που θα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι θα είναι τα εξής:

1) Άνοια και Εγκέφαλος,

2) Ανοϊκή Πραγματικότητα και Συμπεριφορά σε Άτομα με Άνοια,

3) Μη Φαρμακευτικές Παρεμβάσεις στην Άνοια και

4) Ψυχολογική Εξουθένωση Φροντιστών Ατόμων με Άνοια.

Το διαδικτυακό μάθημα θα εμπεριέχει θεωρητικό περιεχόμενο με βίντεο και παρουσιάσεις, επιπρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό και αξιολόγηση. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των 4 ενοτήτων ο συμμετέχων θα λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης. Η παρακολούθηση του διαδικτυακού μαθήματος είναι Δωρεάν.

Για την συμμετοχή στο μάθημα είναι απαραίτητη η εγγραφή εδώ https://forms.office.com/r/9zEV0nQL9p μέχρι τις 15.06.2022.

Την Τετάρτη 15/06 το απόγευμα στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του μαθήματος όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα μαθήματα, την δομή, την διάρκεια, τα κριτήρια αξιολόγησης την διαδικασία λήψης της βεβαίωσης καθώς και για τον τρόπο εισόδου και σύνδεσης στην πλατφόρμα μαθημάτων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στέλνετε στο info@frodizo.gr ή να καλείτε στο τηλ. 6946487759

Αφίσα. Σκίτσο γυναίκας μπροστά σε λάπτοπ και δείχνει με το χέρι της τη φράση "e-Σχολείο Μακροχρόνιας Φροντίδας εγγραφές μέχρι 15-06-2022". Λογότυπα: Σωματείο Φροντίζω, Ίδρυμα Vodafone, Όμιλος εταιρειών ΑΚΤΙΟΣ.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή