Μπάνερ με εικαστικό. Δεξιά ένα αφηρημένο σχέδιο ζωγραφικής με διάφορα χρώματα και αριστερά το λογότυπο του "Connect Athens" και πληροφορίες της πρόσκλησης όπως αναφέρονται στο κείμενο.

Connect Athens

Εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης

Ψυχική υγεία μέσω τέχνης

Με μεγάλη χαρά, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε ένα δωρεάν θεατρικό σεμινάριο που στοχεύει στην απελευθέρωση και την ανάγνωση του συναισθήματος, το οποίο διοργανώνεται  εκ μέρους του Κέντρου Νέων της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ “Connect Athens”, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.Πιο συγκεκριμένα,👩‍🎓 Το εργαστήριο απευθύνεται σε νέους ηλικίας 16-30.📅 Συχνότητα σεμιναρίων: 6 εβδομαδιαίες συναντήσεις.🎯 Ο στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση στη συναισθηματική νοημοσύνη, αξιοποιώντας την τέχνη του θεάτρου και θα πραγματοποιηθεί  από τον ταλαντούχο εθελοντή, σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιάννη Φασόη!📍 Θα μας βρείτε κάθε Τρίτη από τις 20:00 έως τις 21:00 στο Creative Lab 1 της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, από τις 05/03/24 έως τις 09/04/24.Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας, συμπληρώνοντας το παρακάτω link 👉  https://survey.zohopublic.eu/zs/wBTpJe

Αφίσα με εικαστικό. Δεξιά ένα αφηρημένο σχέδιο ζωγραφικής με διάφορα χρώματα και αριστερά το λογότυπο του "Connect Athens" και πληροφορίες της πρόσκλησης όπως αναφέρονται στο κείμενο. Κάτω αριστερά το λογότυπο του δήμου Αθηναίων και qr για τη συμμετοχή στο σεμινάριο.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή