ο Κινέζος Ντου Χάι πάνω σε όργανο γυμναστικής

Ένας 28χρονος γυμναστής από την Κίνα έχει γίνει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ανθρώπους στο διαδίκτυο, με το χαμόγελο, την προσωπικότητα και τη στάση του προς τη ζωή.

Ο γυμναστής από την επαρχία Χουνάν, που συνήθως κάνει περισσότερες από δύο ώρες προπόνησης κάθε μέρα, έχασε τα πόδια του σε ένα ατύχημα όταν ήταν μόλις πέντε ετών, όμως αυτό το γεγονός ποτέ δεν τον έκανε να το βάλει κάτω και να μην απολαμβάνει τη ζωή και τον αθλητισμό.

«Η φυσική κατάσταση μου έδωσε μεγάλη βοήθεια και με έκανε να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε να έχω σταδιακά μεγάλο πάθος για γυμναστική», αναφέρει ο νέος άνδρας.

«Ελπίζω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων με αναπηρία μπορούν να βγουν έξω (από το σπίτι) και να πάνε στο γυμναστήριο. Ακόμη και αν δεν έχουμε ένα πλήρες σώμα, πρέπει να έχουμε ένα υγιές σώμα», προσθέτει.

Πριν από έναν χρόνο είχε την ιδέα να δημοσιεύσει μερικά βίντεο μαθημάτων γυμναστικής στην κινεζική εκδοχή του TikTok και τώρα έχει περισσότερους από 80.000 ακόλουθους.

«Όσο διατηρείτε μια αισιόδοξη στάση και θεωρείτε ότι δεν είστε διαφορετικοί από τους άλλους, μπορείτε να ζήσετε μία υπέροχη ζωή», επισημαίνει ο Ντου Χάι.

Ο νέος άντρας με το τεράστιο χαμόγελό του και την αισιοδοξία του αποτελεί πραγματική έμπνευση και πηγή δύναμης για πολλούς ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: www.sputniknews.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή