εικονίδιο από ακουστικά και η φράση "bookvoice η φωνή του βιβλίου"

Μια πρωτοβουλία της ηθοποιού Αθηνάς Οικονόμου, σε συνεργασία με τα πρακτορεία επικοινωνίας Renegade Media και Sleed και με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών καλλιτεχνών, συναντιέται στο όνομα bookvoice.gr. Πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα για audiobooks, τόσο ελληνικών όσο και κλασικών διεθνών τίτλων, που έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ελληνική αγορά.

Τα ηχητικά βιβλία (audiobooks) αποτελούν ένα ολοένα και δημοφιλέστερο προϊόν με ιδιαίτερη ζήτηση παγκοσμίως, αφού αναδεικνύεται τόσο ο περιορισμένος χρόνος στην καθημερινότητα όσο και η επιτακτική ανάγκη γεφύρωσης των κενών προσβασιμότητας στον χώρο του βιβλίου. Καθώς η αγάπη για την ανάγνωση παραμένει, σήμερα ξεπερνά πια με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα εμπόδια και φτάνει εκεί που δεν μπορούσε στο παρελθόν να φτάσει. Έτσι και στην περίπτωση του bookvoice.gr, η πλατφόρμα φέρνει τη φωνή του βιβλίου στα αυτιά τόσο των πολυάσχολων αναγνωστών και αναγνωστριών όσο και των ατόμων με οπτική βλάβη.

Πολλοί μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι ήδη συνεργάζονται με τη νεοσύστατη πρωτοβουλία, η οποία έγινε πραγματικότητα το καλοκαίρι του περασμένου έτους. Η ποικιλία των ηχογραφημένων έργων είναι αξιοσημείωτη και συνεχώς εμπλουτίζεται: από τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα ως την «Ασκητική» και την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», οι επιλογές θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις ηλικίες.

Όσο για τις φωνές που θα ακούσετε να σας διαβάζουν, αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους Αιμίλιο Χειλάκη, Πέμη Ζούνη, Γιάννη Ζουγανέλη, Άρη Σερβετάλη, Γωγώ Μπρέμπου, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και πολύ άλλο κόσμο του καλλιτεχνικού χώρου.

Σε 3 απλά βήματα μπορείτε να απολαύσετε το ηχητικό περιεχόμενο:

  1. Αγοράζετε το audiobook της επιλογής σας μέσω της ιστοσελίδας bookvoice.gr.
  2. Κατεβάζετε την εφαρμογή και κάνετε εγγραφή με το email που χρησιμοποίησατε για την αγορά σας.
  3. Απολαμβάνετε το βιβλίο που προμηθευτήκατε σε ηχητική μορφή μέσω streaming ή απευθείας από την εφαρμογή.

Παράλληλα, στα επαγγελματικά στούντιο του bookvoice.gr παρέχεται η δυνατότητα για όσους και όσες επιθυμούν την ηχογράφηση του βιβλίου τους ή την παραγωγή podcast.

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή