• Αρχική
  • Κοινωνικό Αντάμωμα
  • Απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα για τον Διαβήτη μέσα από το ενημερωτικό βίντεο του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας
 

Ομαδική φωτογραφία ατόμων που συμμετέχουν στο βίντεο

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Πιερίας επιχειρεί μέσα από ένα ενημερωτικό βίντεο να δώσει απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Την επιστημονική επιμέλεια των απαντήσεων έχει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), Χρήστος Δαραμήλας, Βιολόγος, MSc: «Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη», «Κλινική και Βιομηχανική Φαρμακολογία και Τοξικολογία».

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Πιερίας δημιουργήθηκε το 2007 και έχει ως στόχους, μεταξύ άλλων, την ενημέρωση των πασχόντων από Σακχαρώδη Διαβήτη και των οικογενειών τους για τη σωστή αντιμετώπιση του Διαβήτη και των επιπλοκών του, την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, την οργάνωση επιστημονικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που αφορούν στον Διαβήτη, την ενίσχυση της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των μελών του, αλλά και την προώθηση της συνεργασίας με άλλους συλλόγους με τους ίδιους σκοπούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μάθετε περισσότερα για τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook με το όνομα SyllogosDiabitikonNomouPierias.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας:

Πηγή: www.glikos-planitis.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή