Αναπηρικό Αμαξίδιο φτιαγμένο από καπάκια

Στο meallamatia.gr σταθήκαμε εξ αρχής αρωγοί στην προσπάθεια του Ειδικού Γυμνασίου & Λυκείου Ιλίου και συνεχώς με τα δημοσιεύματά μας, τονίζουμε πόση σημασία για τη ζωή ενός παιδιού με αναπηρία, μπορεί να αποκτήσει ένα πλαστικό καπάκι! Η δράση ανταλλαγής πλαστικών καπακιών με τεχνικά βοηθήματα συνεχίζεται και σας παραθέτουμε πρόσφατη ενημέρωση των ευεργετικών κοινωνικών αποτελεσμάτων της.

Ανακύκλωση Πλαστικών Καπακιών

Το Ειδικό Γυμνάσιο- Λύκειο Ιλίου σας ενημερώνει πως και ο 4ος μας στόχος επιτεύχθηκε χάρη στη δική σας συμμετοχή. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως και τον Δεκέμβριο 2018 μαζέψαμε 24.360 kgr. Το ποσό θα διανεμηθεί σε αναπηρικά βοηθήματα προς όφελος των μαθητών και του σχολείου μας, μετά από έγκριση του Διευθυντή, του συλλόγου διδασκόντων, του συλλόγου γονέων και της επιτροπής που έχει οριστεί για την ανταποδοτική αυτή δράση.

Η παράδοση των χορηγιών του σχολείου μας από τη δράση «Ανταλλαγής πλαστικών καπακιών με αναπηρικά βοηθήματα» από τον Σκλαβενίτη ΑΕ και την Εταιρεία Ανακύκλωσης “VKC” θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 4 μηνο του 2019.

Θα παραλάβουμε τα εξής:

• 1 αναπηρικό αμαξίδιο για μαθήτρια του Γυμνασίου
• Ανακαίνιση των 4 παλαιών χώρων WC του Ειδικού Γυμνασίου- Λυκείου Ιλίου

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Η Κοινωνική Λειτουργός Σιμωνετάτου Μαρίνα

Ο Διευθυντής Αναστάσιος Μερκούρης

έγγραφο από το ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο που ευχαριστούν για τη βοήθεια
Έγγραφο από Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιλίου

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή