• Αρχική
  • Εκλογές
  • Αγγελική Λεβέντη Υποψήφια Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ
Λεβέντη Αγγελική

Ο πατέρας μου είναι Έλληνας και η μητέρα μου κατάγεται από το Κονγκό.

Είμαι έγγαμη και μητέρα δύο μικρών παιδιών.

Έχω σπουδάσει Εφαρμογές πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία και εργάζομαι από το 2004 στο αντικείμενο των σπουδών μου, αρχικά στον ιδιωτικό τομέα και εν συνεχεία στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), όπου και διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων.

Το 2014, συμμετείχα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη “Δύναμη Ζωής”, όπου και εκλέχθηκα.

Στην αρχή της θητείας μου, διετέλεσα εντεταλμένη Σύμβουλος Οργάνωσης των Υπηρεσιών και Εξυπηρέτησης του πολίτη, ενώ από το 2017 είμαι εντεταλμένη Σύμβουλος Δημόσιων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής και συνεργάστηκα με αρκετούς Φορείς και Συλλογικότητες.

Είμαι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Α. και Πρόεδρος Κοινών Επιτροπών Παρακολούθησης Έργων, σε διάφορους δήμους στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, συντόνισα την ομάδα εκπόνησης της “Χάρτας Δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του πολίτη” και την εισηγήθηκα, όπως ισχύει σήμερα.

Στη διάρκεια της θητείας μου στην Αυτοδιοίκηση, γνώρισα τα καθημερινά προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μου και εργάστηκα προς την αντιμετώπισή τους, πάντοτε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την προκοπή του τόπου μας.

Αυτή η εμπειρία και η καθημερινή τριβή, είναι ένα εφόδιο και γνώση που θα μπορούσα να αξιοποιήσω για να συνεχίσω να εργάζομαι για τους συμπολίτες μου και την κοινωνία, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής για όλους μας.

Παράλληλα, θέλω να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των διακρίσεων και των προκαταλήψεων λόγω διαφορετικότητας, γιατί θεωρώ πως η διαφορετικότητα είναι κάτι φυσιολογικό και ουσιαστικά, είναι κανονικότητα.

Η διάθεση και η όρεξη να προσφέρω, αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί και συνεργάζομαι και αυτό είναι η ηθική ικανοποίηση μου.

Σ’ αυτό το πνεύμα λοιπόν, κάνω αυτή την προσπάθεια, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, έχοντας την πεποίθηση- κατ’ αρχάς ως πολίτης-πως μια κοινωνία μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και να προκόψει, μέσα σε ένα πλαίσιο αλληλοσεβασμού, δικαιοσύνης και καλής πίστης μεταξύ πολιτών και πολιτείας.

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας…

με ισότητα, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους!

Λεβέντη Αγγελική

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή