• Αρχική
  • Ανακοινώσεις – Προσκλήσεις
  • Ανακοίνωση Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille στις 18 Σεπτεμβρίου 2020

βιβλίο στη γραφή braille και λογότυπο της εθνικής ομοσπονδίας τυφλών

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.), πιστοποιημένο κέντρο εκμάθησης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille, αρχίζει νέο κύκλο μαθημάτων διάρκειας 52 διδακτικών ωρών (συν 5 ώρες για τους φιλολόγους της αρχαίας ελληνικής και των ξένων γλωσσών) στις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στα γραφεία μας, Βερανζέρου 31 – Ομόνοια, 4ος όροφος, από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τους φορείς εκπαίδευσης λόγω COVID-19 (τήρηση αποστάσεων, υποχρεωτική χρήση μάσκας, αντισηπτικό χεριών κλπ), τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

1) Δευτέρα και Τετάρτη 09:00-11:00
2) Δευτέρα και Τετάρτη 11:30-13:30
3) Δευτέρα και Τετάρτη 17:00-19:00
4) Τρίτη και Πέμπτη 9:00-11:00
5) Τρίτη και Πέμπτη 18:00-20:00
6) Παρασκευή 9:00-12:00
7) Παρασκευή 16:00-19:00
8) Σάββατο 9:00-12:00
9) Σάββατο 12:30-15:30
10) Σάββατο 16:00-19:00

Αφού επιλέξετε από τα παραπάνω το τμήμα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, κατοχυρώνετε την εγγραφή σας, αφού μας αποστείλετε άμεσα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στο e-mail: eoty@hotmail.gr τα οποία είναι:

α) Απλή φωτοτυπία ταυτότητας.

β) Απλή φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού εφορίας.

γ) Συμπληρωμένη την αίτηση: aitisi.braille.2020

Τα δίδακτρα είναι 200€.

Για την κατάθεση των διδάκτρων θα ενημερωθείτε μετά την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Η αποστολή των δικαιολογητικών παρακαλούμε να έχει γίνει έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Στο τέλος του κύκλου η Ομοσπονδία χορηγεί βεβαίωση εκμάθησης με την οποία οι εκπαιδευθέντες δίνουν εξετάσεις στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.) στην Καλλιθέα, προκειμένου να τους χορηγηθεί πιστοποίηση για την καλή γνώση της γραφής Braille.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα 210-5229968, 210-5245001 (εσωτ. 151, 133 και 123), στα κινητά 69 72 83 82 86 (Βιβή Τσαβαλιά) και 69 32 97 29 29 (Θεοδώρα Φαρδέλα) και στο e-mail: eoty@hotmail.gr.

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ