κόσμος μέσα στο μαγαζί με χαρτοπόλεμο

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσαν το www.thisisradio.gr και το ανεξάρτητο κοινωνικοπολιτικό blog “Με Άλλα Μάτια” το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στο Margarita’s Lounge Cafe-bar στο Ίλιον.

Μικροί και μεγάλοι μεταμφιέστηκαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στηρίζοντας παράλληλα το Πρόγραμμα Έτοιμου Μαγειρεμένου Φαγητού σε απόρους του Δήμου Ιλίου.

Στις καλύτερες στιγμές της βραδιάς τα χορευτικά των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων “Μέρμηγκας” και “Εθνική Εστία”, καθώς και ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης αποκριάτικης αμφίεσης που επιφύλασσε δώρα έκπληξη στους τρεις πρώτους νικητές!

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την παροχή πλήρους γεύματος σε απόρους κατοίκους του Δήμου Ιλίου την Καθαρά Δευτέρα, ενώ τους διοργανωτές Μπάμπη Καρπούζο και Βαγγέλη Αυγουλά τίμησαν με την παρουσία τους οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του thisisradio.gr, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αττικής, πολλοί εκπρόσωποι εθνικοτοπικών συλλόγων του Ιλίου, εργαζόμενοι σε κοινωνικές δομές του Δήμου Ιλίου, εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης.

Στην είσοδο διανέμονταν δωρεάν χαρτοπόλεμος, σφυρίχτρες και σερπαντίνες, ενώ το μαγαζί γέμισε ήδη από τα πρώτα λεπτά του πάρτι και ο κόσμος χόρευε και διασκέδαζε καλύπτοντας και όλο τον κεντρικό πεζόδρομο ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή