Είσοδος του i-mall micro market

Αυτοματοποιημένο mini market

24/7/365 είναι η λειτουργία του i-mall Micro Market.

ΤΟ l-MALL MICRO MARKET είναι το πρώτο πλήρως ρομποτικό Physi-Digital κατάστημα λιανεμπορίου που ενσωματώνει όλες τις νέες τάσεις της μετά πανδημικής εποχής, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στη Νέα Σμύρνη, με στόχο επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και στις 5 ηπείρους.

Πρόκειται για φυσικό κατάστημα mini market, το οποίο ωστόσο λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένα, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία υπαλλήλων για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Είναι διαθέσιμο στο κοινό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, μόνο με ανέπαφες συναλλαγές. Ορισμένες από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρουν είναι οι εξής: διαθεσιμότητα προϊόντων 24/7/365, ανέπαφες συναλλαγές, πληρωμή με i-mall coins/wallet, ηλεκτρονικό χαρτζιλίκι και i-mall coin sharing κάνοντας χρήση bloclcchain technology, εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), προσωποποιημένες προσφορές ανά καταναλωτή και εξατομικευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, αυτόματη UV αποστείρωση όλων των προϊόντων, παραγγελία από touch screen οθόνες ή mobile app.

Κάθε i-mall Micro Market αποτελεί το ιδανικό wi-fi hot spot για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Παράλληλα, σε συνεργασία με την Panic Records σε ειδικές οθόνες προβάλλεται επί 24ώρου το πρόγραμμα της Panik TV, ενώ στον χώρο φιλοξενείται pickup point της Skroutz.

Πίσω από τη σύλληψη και τον σχεδιασμό της ιδέας είναι ο Δημήτρης Καραβασίλης (DK Consultants Group).

Εσωτερικό του i-mall micro market με καταστήματα ποτών, τροφίμων και είδη υγιεινής

Πηγή: Εφημερίδα “Ναυτεμπορική”

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή