Στρογγυλό τραπέζι με 5 άτομα που έχουν μπροστά τους βιβλία και λάπτοπ

Το Δίκτυο Αναδόχων Γονέων και Εθελοντών «Δικαίωμα στην Οικογένεια», στο πλαίσιο του έργου «Οργάνωση και Ενίσχυση Δράσεων Κοινωνικής Στήριξης ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μακεδονίας και Θράκης», με διακριτικό τίτλο «Στηρίζω» του Υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας Θράκης και της δράσης του με τίτλο:

«Ανοίγοντας Πόρτες στον Κόσμο»

Μια δράση για παιδιά με αναπηρία στις ιδρυματικές δομές, την αποϊδρυματοποίηση, την κοινωνικοποίηση και την αποδοχή.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ

Το 3ο σεμινάριο επιμόρφωσης-workshop για φοιτητές, πτυχιούχους και νέους εργαζόμενους, στο αντικείμενο της κοινωνικής εργασίας στον τομέα της Παιδικής Προστασίας και ειδικότητες κοινωνικής εργασίας, ειδικής αγωγής, παιδαγωγικής, ψυχολογίας και νομικής.

Οι υποψήφιοι θα κατανεμηθούν κατά το δυνατόν ισάριθμα από κάθε κατηγορία ενδιαφερομένων. Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων 50 άτομα. Το workshop θα είναι διάρκειας τεσσάρων -4- ημερών και θα πραγματοποιηθεί «δια ζώσης» κατά τις ημέρες Δευτέρα 20 έως Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 16.00-20.30 στη Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 27. Θα ακολουθηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας από τον covid-19 και θα γίνονται δεκτά άτομα που έχουν πραγματοποιήσει το εμβόλιο κατά της ασθένειας ή έχουν νοσήσει από αυτήν ή έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό τεστ (rapid test) το τελευταίο 48ωρο επιδεικνύοντας τα σχετικά έγγραφα.

Τίτλος σεμιναρίου:

«Η κοινωνική φροντίδα εγκαταλειμμένων ανηλίκων με ειδικές ανάγκες. Η αναδοχή και η υιοθεσία για παιδιά με αναπηρία, χρόνια νόσο, ψυχοκοινωνική διαταραχή και χρόνια κακοποίηση ή παραμέληση εντός της οικογένειας ή του ιδρύματος».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 17/9/2021 στο

email: foster.parents.network.gr@gmail.com για το πρόγραμμα «Στηρίζω»

Πληροφορίες: 2310.288010, 6977.831631


Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή