Η αφίσα της εκδήλωσης με γαλαζογκρί φόντο. Πάνω μικρογραφίες φωτογραφιών του Μητροπάνου και της Μοσχολιού. Με μαύρα γράμματα οι πληροφορίες: Μουσικό αφιέρωμα από την ορχήστρα των Ονείρων στον Δημήτρη Μητροπάνο και τη Βίκυ Μοσχολιού. 20 Σεπτεμβρίου 2022, 21.00. Θέατρο Αλέξης Μινωτής, Αιγάλεω

Μουσικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο και στην Βίκυ Μοσχολιού από την ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια

Μετά την περσινή επιτυχία της πρώτης της κοινωνικής μουσικής εκδήλωσης, και την πρόσφατη, πολύ επιτυχημένη εκδήλωσή της στα Μέγαρα, η ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα.

Πραγματοποιεί εκδήλωση με λαϊκό μουσικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με την Ορχήστρα των Ονείρων και τον μαέστρο της, Γιάννη Γαβρά. Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο Φεστιβάλ «Πολιτιστική Διαδρομή 2022», που υλοποιεί ο Δήμος Αιγάλεω. Σας περιμένουμε να τη μοιραστούμε μαζί σας στις 20 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στο Θέατρο «Αλέξης Μηνωτής», Άλσος Αιγάλεω.

Η εκδήλωση θα αποτελεί ένα μουσικό αφιέρωμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Δημήτρη Μητροπάνου και της Βίκυς Μοσχολιού. Νέοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν με τις ευαίσθητες ερμηνείες τους σε ένα πολυαγαπημένο ρεπερτόριο που τραγουδιέται ως σήμερα. Κοινό και καλλιτέχνες θα ενωθούν σε μια αξέχαστη μουσική διαδρομή 2 ωρών με εμβληματικά κομμάτια που άφησαν εποχή.

Εκδήλωση με κοινωνικό προφίλ

Πέραν του μουσικού πυρήνα της, η καινοτομία της συγκεκριμένης εκδήλωσης έγκειται στον κοινωνικό της χαρακτήρα. Μεταξύ των κομματιών θα παρεμβάλλονται ανάλαφρα διαλείμματα κωμικών διαλόγων, όπου ανάπηρα άτομα θα μοιράζονται πτυχές της καθημερινότητάς τους. Έτσι, απώτερος στόχος της εκδήλωσης είναι η μετάδοση ενός σημαντικού κοινωνικού μηνύματος και η προώθηση της εξοικείωσης με την αναπηρική κοινότητα, που περιλαμβάνει πάνω από 1 εκατομμύριο άτομα στην Ελλάδα.

Πέρα από την πρόσφατη συνεργασία τους στο αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα, η ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια και η Ορχήστρα των Ονείρων έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, για τρεις διαδοχικές χρονιές στο πλαίσιο του Music Dream Festival. Στόχος τους τότε ήταν η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σχετικά με το έργο σημαντικών φορέων αρωγής και προστασίας παιδιών. Οι 3 εκδηλώσεις —αφιερώματα στον Σωκράτη Μάλαμα, τον Μίμη Πλέσσα και τον Χρήστο Νικολόπουλο, με την προσωπική συμμετοχή των 2 τελευταίων στην προς τιμήν τους εκδήλωση—, καλωσορίστηκαν από το κοινό που προσήλθε κατά χιλιάδες.

Συντελεστές

  • Παρουσιαστής: Βαγγέλης Αυγουλάς, τυφλός δικηγόρος, Πρόεδρος ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”
  • Μαέστρος: Γιάννης Γαβράς
  • Ερμηνευτές: Θοδωρής Κυριακόπουλος, Βασιλική Παρασκευοπούλου, Ράνια Λίβα
  • Μπουζούκι: Χρήστος Σχίζας, Δημήτρης Αλεξόπουλος
  • Κιθάρα: Αλέξανδρος Κότσαλος
  • Πιάνο: Στέλιος Τσάκας
  • Ηλεκτρικό Μπάσο: Μάρκος Δημόπουλος
  • Τύμπανα: Richard Φώτης Κοκαβέσης
  • Συμμετέχει η Τζουλιάνα Μπούση, φιλόλογος, μαζί με τον σκύλο-οδηγό της Uni

Πληροφορίες

Περισσότερα για την Ορχήστρα των Ονείρων μπορείτε να μάθετε στη σελίδα τους στο Facebook και στην ιστοσελίδα τους.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Πολιτιστική Διαδρομή 2022» εδώ (από 26/8 έως 25/9).

Η εκδήλωση επιχορηγείται από την Περιφέρεια Αττικής και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω.

Η αφίσα της εκδήλωσης με γαλαζογκρί φόντο. Πάνω μικρογραφίες φωτογραφιών του Μητροπάνου και της Μοσχολιού. Με μαύρα γράμματα οι πληροφορίες: Μουσικό αφιέρωμα από την ορχήστρα των Ονείρων στον Δημήτρη Μητροπάνο και τη Βίκυ Μοσχολιού. 20 Σεπτεμβρίου 2022, 21.00. Θέατρο Αλέξης Μινωτής, Αιγάλεω

Σχετικά με τον συντάκτη

Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή