Σας ενημερώνουμε ότι το “Νέο Φροντιστήριο”, προσφέρει 20% έκπτωση στα δίδακτρα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το www.meallamatia.gr σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και πιο συγκεκριμένα:

-Σε παιδιά τρίτεκνων οικογενειών, οι οποίες οικογένειες είναι μέλη συλλόγων τριτέκνων της Αττικής, και
-Σε μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και σε Μέλη του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ “Τυρταίος”, που έχουν παιδιά/αδέλφια τα οποία φοιτούν στα Γυμνάσια και Λύκεια της Αττικής.

Το Νέο Φροντιστήριο αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της χώρας, αφού ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968 στο Κέντρο της Αθήνας και σήμερα ειδικά στην Αττική αριθμεί 38 Εκπαιδευτήρια, στα οποία φοιτούν πάνω από 3.500 μαθητές.

Την έκπτωση δικαιούνται αποκλειστικά τα μέλη των ως άνω συλλόγων, με την επίδειξη της κάρτας μέλους του σχετικού συλλόγου και της αστυνομικής ταυτότητας. Η προσφορά αυτή αφορά όσους μαθητές εγγραφούν στα Φροντιστήρια από εδώ και πέρα (31/01/2018) και δεν αφορά υφιστάμενους μαθητές των Φροντιστηρίων.

Το ποσοστό της έκπτωσης δεν προστίθεται σε τυχόν άλλη έκπτωση που δικαιούται ο μαθητής και είναι θεσμοθετημένη στα Φροντιστήρια (ενδεικτικά αναφέρουμε 20% στα αδέρφια, 10% στους αριστούχους). Σε αυτήν την περίπτωση ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση και αποκλειστικά για τα μέλη του σχετικού συλλόγου είναι δυνατόν να προστεθεί ένα επιπλέον 5% έκπτωση στα δίδακτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο σχετικό αρχείο τα 38 παραρτήματα όπου παρέχεται η έκπτωση και επισκεφθείτε το site του Νέου Φροντιστηρίου https://neo.edu.gr/

Σχετικά με τον συντάκτη

Το Νέο Φροντιστήριο αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της χώρας

Αφήστε σχόλιο

ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή