Πανό 1η πανελλήνια συνάντηση διδύμων

Διπλά και τριπλά τα βλέπαμε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πάρκο του Αγ.Γεωργίου στα Τρίκαλα.

Διασκέδαση, γέλιο, χαρά ,ενθουσιασμός είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την με απόλυτη επιτυχία συνάντηση!

Όλα ξεκίνησαν από μια ποδηλατάδα με αφετηρία το κέντρο της πόλης και τερματισμό το Πάρκο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Ακολούθησε ομαδική φωτογραφία όλων των διδύμων plus. Αξίζει να σημειωθεί ότι το concept της εκδήλωσης ήταν η ίδια ενδυμασία. Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και οι δίδυμες εμπνεύστριες της εκδήλωσης, Κατερίνα και Αθανασία Φάλια. Φυσικά από μια τέτοια εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει η επιστημονική προσέγγιση. Ο γυναικολόγος Γεώργιος Καλόγηρος εξήγησε την διαδικασία της κύησης ενώ η ψυχολόγος Κωνσταντίνα Μπαλατσούκα μίλησε για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των διδύμων και τριδύμων.

 Κατερίνα και Αναστασία Φάλια

Και μετά ώρα για παιχνίδι! Διαγωνισμοί ομοιότητας διδύμων και τρίδυμων καθώς επίσης και λιγότερης ομοιότητας χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου στους παρευρισκόμενους. Παράλληλα υπήρχαν δραστηριότητες face painting, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική και επιδαπέδιο σκάκι. Το πάρτι δεν τελειώνει εδώ! Παραδοσιακοί χοροί ,κλόουν ,μασκότ ,μάγοι, Καραγκιόζης, τροχός της τύχης διαδραματίζονταν στο Πάρκο του Αγ. Γεωργίου μέχρι αργά το απόγευμα, κλείνοντας την συνάντηση με μια συναυλία από την Τρικαλινή μπάντα Teasers.

Σχετικά με τον συντάκτη

Με Άλλα Μάτια
Η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα!

Αφήστε σχόλιο